21/11/10

Utilitzar la força indispensable (28/06/10)

José Luis Montes és de moviments àgils i segurs, com els experts en arts marcials, i té la mirada freda i atenta d'un policia veterà. És subinspector de la policia judicial de la Policía Nacional, instructor oficial de defensa personal policial i mestre de karate, full-contact i boxa tailandesa, entre altres disciplines.

El dimecres 16 de juny [de 2010] va presentar el seu darrer projecte professional, el DVD International protocols police self defense, la primera compilació de diverses tècniques de defensa personal policial que són el resultat de combinar la seva experiència col·laborant amb policies d'arreu del món (en missions policials de pacificació, sota la bandera de les Nacions Unides) amb els seus amplis coneixements en les arts marcials.

I tot plegat, sense deixar de banda l'observació rigorosa del dret internacional i la legislació vigent en cada país. «Es tracta de vetllar per la teva pell, per la dels teus companys i per la de la resta de persones, però sempre tenint en compte el que estipula la Declaració Universal dels Drets Humans. Hem de reduir els agressors fent servir la força mínima indispensable», explica aquest expert en defensa personal policial...

(...)

Per llegir l'article sencer, feu clic aquí.

Publicat per l'autor d'aquestblog al diari EL PUNT (28/06/10)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada